top of page

Mojca Hrovat

mama.jpg

V prvi vrsti sem raziskovalka  in avanturistka. Svoj prvi študij sem posvetila antropologiji, odkrivanju kultur in sveta. Veliko sem potovala in predvsem spoznavala svet, raznolike tradicije, medicino, kulturo in jezike. Po končanem študiju sem želela opraviti še specializacijo iz medicinske antropologije, a sem življenje zasukala v drugo smer in se vpisala na študij Evolutivne naturopatije. Študij sem nato uspešno zaključila in opravila  še specializacijo iz Counselinga. Od kar pomnim me zanima človek, njegovo delovanje, omejitve, sposobnosti, navade, prepričanja, itd. Resnično uživam pri delu z ljudmi. Naturopatski pristop mi je omogočil razširiti spekter in me naučil gledati na človeka kot celoto. Pri delu s klienti se poslužujem raznoterih tehnik, a vendar v ospredje dajem odnos, ki ga s klientom/klientko gradiva. Emocionalni dialog in empatično poslušanje sta bistvena elementa srečanja. Kot facilitatorka ne stremim samo k terapevtski resoluciji , ampak me zanima klientova evolucija.  

Za lažje razumevanje mojih kompetenc naj povem, da sem najprej diplomirala iz Kulturne Antropologije, za tem sem diplomirala iz Naturopatije in Psihosomatske podpore in se specializirala iz Counselinga. Poleg tega sem certificirana facilitatorka Kranio - sakralne podpore. Ker se radovednost in moč znanja nikoli ne končajo sem zaključila še Uvodno, eno letno izobraževanje iz Bio-logičnih znanosti.

Trenutko opravljam specializacijo iz Izkustvene psihoterapije, AEDP in

se izobražujem na področju Terapije notranjih družinskih sistemov (IFS).

               Ivo Žerjal

Izobražujem se na področju svetovanja in coachinga. Svetovanje, ki ga izvajam je ciljno usmerjeno, sistematično, gre za interaktiven proces z namenom razvoja posameznika in skupine, evolucije in osebnostne rasti. Posameznike podpiram na osebnostni rasti, da presežejo svoje notranje omejitve, da lahko v polnosti uresnučujejo svoje potenciale in dosežejo želeno ravnovesje na njihovih pomembnih življenjskih področjih.

Bistvo mojega dela zajema ozaveščanje, raziskovanje, razumevanje, učenje, ustvarjanje novih vzorcev razmišljanja in delovanja.

 

Naturopatija logo.jpg
bottom of page