top of page

OAZA ZA MAMICE 


MATERINSKI KROG
 

Sočutna skupinska podpora za mamice v ŽIVO. 
 

 

 

 

 

 

 

 

Drage mamice,
Vabiva vas, da se nama pridružite na srečanjih, kjer bomo skupaj kreirale in poustvarjale materinski krog.
Verjameva in veva, da je lahko materinstvo čudovita izkušnja, ki pa sestoji tudi iz viharjev, negotovosti, izčrpanosti in osamljenosti. Ker sva bili tudi sami deležni čudovite poporodne podpore, sva se odločili, da tak intimen, povezovalen prostor ustvariva še za vas, v Živo.

 

Za začetek bi se vama želele malce predstaviti:

Mojca Hrovat, mamica, partnerka, raziskovalka, terapevtka, facilitatorka telesno - emocionalnih vsebin, kraniosakralna terapevtka, povezovalka starševskih krogov v Trstu, itd.

Več o Mojci

www.naturopatskahisa.com

Tita Tušar, mamica dvema živahnima puncama, pedagoginja, doula in manualna terapevtka (KST in MNRI). Zadnjih 10 let svoj čas posvečam podpori družinam v pričakovanju in mamicam po porodu. Podobne podporne skupine za mamice z dojenčki sem že večkrat vodila v Novi Gorici in okolici.

Več o Titi

www.zenskazenski.si


Oazo za mamice sva v prvi vrsti oblikovale, ker veva kako pozitivna so povezovanja, sočutna podpora in varna navezanost z otrokom.

  Nova identiteta materinstva prinaša tudi nove odgovornosti, občutke in čustva, ki pa jih je dobro prepoznati, izraziti in s kom podeliti.

To omogoča sprostitev, uvid, da je vse del procesa, kar lažje facilitira čustvene poporodne valove.

Želiva si, da bi bilo vaše materinstvo lahkotnejše in mehkejše. 

Zato vas vabiva drage mamice, da se nama pridružite na srečanjih.
Oblikovale sva 1x tedenska srečanja v dopoldanskem času, ki bodo trajala cca 90 minut in bodo razporejena preko osmih zaporednih tednov.
Vsa srečanja bodo tematsko obarvana in vas bodo podpirala pri razumevanju vaših in otrokovih potreb. Vsaka mamica ima namreč tudi svojo zgodbo, svojo otroško izkušnjo, ki vpliva na odzive in materinsko vlogo. 
Na srečanjih bomo tako raziskovale tudi lastne vzorce, strahove in dražljaje, ki nas včasih vodijo stran od varne navezanosti in lahkotnosti. Krog tako omogoča globoko refleksijo in učenje novih vsebin. 
V skupini vlada spoštovanje do drugačnosti, izogibamo se kritikam, komunikacija je sočutna.

Skozi osem srečanj bomo tako spoznavale teme in vsebine, ki so dotikajo

razvoja otroških možganov, čustvene regulacije (otroški jok, povezanost, mama, itd.), dotik in baby handling, spanje, dojenje, odvajanje, porod in rojstvo, gibalni razvoj, itd.

Srečanja so namenjena vsem mamicam v poporodnem obdobju. Na srečanjih se dojenčke lahko hrani, previja, uspava, priskrbeli bova podloge, povštre, čajčke in piškote.

Zamislili sva si manjšo skupinico, do max 8 mamic, saj želiva oblikovati intimne in zaupne odnose.

Cena celotnega sklopa OSMIH srečanj stane 100 EUR, možno je plačati vsak mesec posebej, 50 EUR.

V kolikor se določenega srečanja ne boste mogle udeležiti, vam bova na naslednjem srečanju predale pisni material in v par besedah obnovile zamujeno.

Srečanja bodo potekala v prostorih Naturopatske hiše v Serminu, Koper,

ob torkih med 11 in 12.30

V kolikor imate še kakšo vprašanje, dvom, skrbi..

Nama kar pišite..
 

IMG-20230131-WA0006.jpg

ZA VEČ INFORMACIJ IN
PRIJAVO NAMA LAHKO PIŠEŠ

HVALA
bottom of page