top of page
super pattern.jpg

Nosečke in dojenčki

PSIHOSOMATIKA
SIMPTOMI IN BOLEZNI

"Mi nismo žrtve naših genov, ampak kreatorji naših življenj. Naši geni se vklopijo in izklopijo, glede na potrebe iz našega zunanjega okolja", je na konferenci dejal Bruce Lipton.

Mi nismo samo skupek organov, ki so povezani v nekem času in prostoru, ampak smo tudi vse kar čutimo in mislimo.

Današnje raziskave, Epigenetika, Nevroznanosti in Kvantna fizika vedno bolj dokazujejo povezavo med našim emotivnim življenjem in fizičnim telesom. Mi smo energetsko in čustveno polje, ki se manifestira preko telesa. 

Nevroznanosti so dokazale, da mislimo in čutimo z vsako našo celico. Torej fiziološki procesi, ki se odvijajo v naših možganih, so zelo tesno prepleteni z našimi odnosi, delom, vsakdanjim življenjem, družino, itd.

Bio - logične integrirane znanosti dokazujejo, da je "bolezen" takojšen odgovor na nek zunanji dogodek, ki pa je odvisen in povezan z našim subjektivnik in unikatnim dojemanjem tega dogodka in je rezultat aktivacije naših možganov, čustev in organov.

Simptomi in bolezni nam ponavadi razkrijejo, da izbrane življenjske poti niso bile v sinhroniji z našimi željami in vizijami.

Kadar spoznamo čustveno ozadje naših simptomov in bolezni, lažje vzpostavimo intimen in iskren odnos s samim seboj. Kadar se bolje poznamo, lažje aktiviramo določene spremembe, ki so v sinhroniji z našim bistvom.

Torej imamo svobodo izbire ali bomo živeli ali bom preživeli.

Kadar nam uspe narediti ta preskok v zavedanju, čustvovanju in delovanju lahko izstopimo iz vloge žrtve in stopimo na pot ozdravitve.

Telo nam zmeraj pokaže vse tisto kar nam naša Psiha noče razkriti. Evolucija posameznika je dinamičen in kontinuiran proces, kjer  konstantno iščemo ravnotežje. Za vse to pa je potreben pogum.

Pogum za pogledati vase, za videti resnico in za odkriti ves potencial, ki ga nosimo v sebi.

 

Naturopatija logo.jpg
bottom of page